Minouche de Koff

Wanneer u dit leest kan dat betekenen, dat uzelf, of een dierbare te maken heeft met haarverlies, hetzij tijdelijk of blijvend. Het is door mensen zoals u dat ik op zoek ben gegaan naar meer verdieping binnen mijn vakgebied.

Uit een groot assortiment zoek ik samen met u een haarwerk uit, dat uw eigen kleur en stijl het dichtst benadert. Het wordt door mij aangepast zodat het helemaal voldoet aan uw wensen.

U mag van mij verwachten dat ik hiervoor alle tijd neem en u op een begripvolle manier zal benaderen. Afscheid nemen van je haar is heel moeilijk, ook al is het tijdelijk. Indien u het wenst, kan ik u behulpzaam zijn door het haar voor u af te knippen. Ik zorg ervoor dat het door u gekozen haarwerk direct kant-en-klaar wordt geleverd.
Onze uitgebreide service betekent voor u tevens een terdege uitleg over het wassen, onderhouden en omgaan met het haarwerk. Het declareren bij de zorgverzekering neem ik u uit handen. Dit alles in uw eigen vertrouwde omgeving, discreet en vakkundig.

Kijk voor meer info op: www.mooibijminouche.nl