Service bij u thuis

Graag komen wij vrijblijvend en zonder kosten met u kennis maken om u te informeren over de mogelijkheden bij haarverlies. Voor iedere klant bestellen wij diverse pruiken/haarstukken zodat er een goede keuze gemaakt kan worden. Wij weten dat het heel belangrijk is om een goed verzorgd uiterlijk te hebben waar je jezelf prettig bij voelt.

Wij van Pruik bij u Thuis zijn zelfstandige haarwerkspecialistes met jarenlange ervaring in haarwerkland. Regelmatig volgen wij trainingen zodat wij precies weten waar wij onze klanten mee kunnen helpen en wij weten als geen ander wat de problemen zijn rondom haarverlies. Wij kunnen u laten zien dat een mooie pruik of haarstuk voor de buitenwereld niet zichtbaar hoeft te zijn.

Ook is het mogelijk dat wij u bezoeken op een andere locatie, bijvoorbeeld in het ziekenhuis. Wij respecteren uw privacy, uw omgeving zal niet herkenbaar zien dat wij u bezoeken.

Hoe werken wij?

Binnen 24-48 uur een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis

Na 2-3 werkdagen een vervolgafspraak om de pruiken te passen en een keuze te maken

Wij reserveren deze zonder kosten voor u gedurende 6 weken

Bij haaruitval, bijvoorbeeld door behandeling met chemotherapie, komen wij op dezelfde dag uw haar kort knippen en de gereserveerde pruik aanmeten